Welkom bij Slemmer.
Ruim 30 jaar is de naam Slemmer een begrip in de wereld van zonweringsprodukten. Door een uitgebreide kennis van en ervaring met een groot scala aan produkten en producenten is Slemmer in staat een oplossing op maat te realiseren. Of het nu gaat om een eenvoudige zonwering voor b.v een etalage of een geheel geautomatiseerde totaal oplossing voor een object, Slemmer kan het realiseren!
Ook op het gebied van de de automatisering van (ondergrondse) garage deuren, rolluiken etc. bent u bij Slemmer aan het juiste adres.

Sinds 2004 is Slemmer dealer van Cherubini buismotoren en accessoires. Slemmer heeft voor Cherubini gekozen omdat het gehele produktieproces door deze fabrikant in eigen beheer is gehouden. Hierdoor is een hoge en continue kwaliteit gewaarborgd

Ook Tedsen radiografische afstandsbedieningen zit in de produkt-range van Slemmer. Deze voorloper in de wereld van de radiografische afstandsbedieningen is wereldwijd bekend en heeft in haar meer dan 50 jarig bestaan voor vele, vaak revolutionaire innovatie's op dit gebied gezorgd
De capaciteit om een innovatief, veilig en efficiŽnt product te produceren, dat door de markt wordt vereist, is ťťn van de sterke punten van deze firma. Tedsen afstandbedieningen zenden in variabele frequentie's en zijn geschikt voor alle systemen die op het moment beschikbaar zijn en worden gebruikt door alle grote fabrikanten in de markt.