Signaleert beweging
Tedsen - signaleert Beweging


Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren wij radiografische afstandbedieningen

Overigens, als ťťn van de eerste ondernemingen wereldwijd! Sindsdien leveren wij professionele produkten en werken wij continue aan verbetering. Inventieve oplossingen en mijlstenen in de ontwikkeling van de radiografische techniek zijn nauw met de naam Tedsen verbonden.

Het gepatenteerde veiligheids controle systeem, de krachtige midi-en mini handzenders zijn door Tedsen ontwikkeld. Een volledig nieuwe ontwikkeling van de firma Tedsen is ons systeem van de dialoog radiocontrole, dat een overtuigende oplossing is gebleken.

De capaciteit om een innovatief, veilig en efficiŽnt product te produceren, dat door de markt wordt vereist, is ťťn van de sterke punten van onze firma. Tedsen afstandbedieningen zenden in variabele frequentie's en zijn geschikt voor alle systemen die op het moment beschikbaar zijn en worden gebruikt door alle grote fabrikanten in de markt.

Tedsen produkten zijn de erkende maatstaf voor qualiteit en betrouwbaarheid. Als individuele oplossing of als bewezen serie-produkt, in de industriŽle, zakelijke of privť markt.
Tedsen afstandsbedieningen zorgen jarenlang voor beweging!
Radiografische afstandbedieningen - Motorbesturingen - Zender onderdelen